Service & onderhoud


 


Bij Sterk Blustechniek nemen we het beheer en preventief onderhoud van uw brandveiligheidsinstallaties zeer serieus. Ons gecertificeerde onderhoudsteam staat garant voor de tweewekelijkse test en onderhoud volgens de geldende TB-80 norm. We zorgen er ook voor dat de betreffende service monteur aanwezig is tijdens inspecties, zodat we u volledig kunnen ontzorgen. Al onze werkzaamheden worden gedocumenteerd in een overzichtelijk digitaal rapport, zodat u altijd op de hoogte bent van de status en het beheer van uw installatie.

 

Verbouwen?
Naast periodiek onderhoud aan uw installatie kunt u bij ons ook terecht voor verbouwingen, ongeacht hun omvang. Sterk Blustechniek staat klaar om te helpen. We zorgen ervoor dat uw installatie altijd voldoet aan de huidige normen en voorschriften. Zodra de verbouwing is afgerond regelen wij ook de inspectie om alles opnieuw te certificeren, zodat u weer over een geldig certificaat beschikt dat nodig is voor de verzekering.

 24/7 Noodservice
In geval van storing of brandmeldingen staat ons team paraat om uw brandveiligheidsinstallatie bij te staan, 24 uur per dag, 7 dagen per week. We begrijpen dat een storing nooit op een gunstig moment plaatsvindt, daarom bieden wij een snelle en betrouwbare service om uw veiligheid te waarborgen. Of het nu gaat om het verhelpen van storingen, dringend onderhoud of technische ondersteuning, ons ervaren team staat altijd voor u klaar. We zijn slechts een telefoontje verwijderd om u door elke situatie te begeleiden en ervoor te zorgen dat uw brandveiligheidsinstallatie optimaal blijft functioneren. Onze storingsmonteur zal binnen maximaal 4 uur op locatie zijn.

Leidinginspecties
Is uw sprinkler installatie 15 jaar of ouder, vertrouwt u het niet of wordt het geëist dat u een inwendig leiding onderzoek doet? Onze inspecties zijn grondig en gedetailleerd, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op de veiligheid van uw pand. Alle beelden en bevindingen worden gelijk met u en de inspectie instelling gedeeld zodat u exact kan zien hoe uw installatie er aan toe is.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen en een vrijblijvend gesprek aanvragen.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


085- 060 9578


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur