Wie zijn wij


 


We zijn een jong maar sterke onderneming gericht op het toegankelijk maken van brandveiligheid. Met al onze jaren ervaring willen wij het onderscheid maken doormiddel van hulp/advies aan de voorkant en laag drempelig contact gedurende het hele project.

We zetten ons sterk in voor het beste resultaat voor iedereen. In ons bedrijf creëren we een prettige en veilige gezamenlijke werkomgeving en zoeken oplossingen waar anderen bedreigingen zien. We zijn niet bang om onze nek uit te steken en nemen onze verantwoordelijkheid. We tonen daadkracht en doorzettingsvermogen en daarmee de juiste mentaliteit om ieder project naar volledige tevredenheid op te leveren. Daarmee bouwen we langdurige relaties met wederzijds respect.

Veilig werken staat hoog in ons vaandel. VCA gecertificeerde werknemers op de werkvloer, Heldere instructies en consequent houden van toolbox meetings en gezond boeren verstand. Alles om incidenten te voorkomen en goed en efficiënt te kunnen werken.

Ons team bestaat uit gemotiveerde medewerkers die zich samen inzetten om mooie projecten te realiseren, werkomgevingen iedere dag mooier en veiliger achterlaten totdat de sprinklerinstallatie van de hoogste kwaliteit wordt opgeleverd.

De opdrachtgevers voor wie wij ons inzetten zien wij als partners. We maken vooraf duidelijke afspraken die passen bij de werklocatie en voorschriften. We gaan voor gezamenlijke succes wat zorgt voor een fijne langdurige relatie

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-27225920


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur